Nederlandse primeur: Kings of King (KOK) maakt debuut bij Middenbeemster Fighting Championship Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Nederlandse primeur: Kings of King (KOK) maakt debuut bij Middenbeemster Fighting Championship

Nederlandse primeur: Kings of King (KOK) maakt debuut bij Middenbeemster Fighting Championship

Middenbeemster Fighting Championship kondigt samenwerking met Kings of King (KOK) aan voor hun tweede editie op 24 juni 2023 in sporthal de Kloek te Middenbeemster.

Middenbeemster Fighting Championship (MFC) heeft voor een primeur gezorgd door Kings of King (KOK) voor het eerst naar Nederland te halen. Dit biedt C- en B-vechters de mogelijkheid om in het buitenland deel te nemen aan een evenement van Kings of King (KOK). Vier heren zullen de strijd aangaan in een B-klasse toernooi om zich te kwalificeren voor het KOK-evenement.

Naast het toernooi is er ook een Nederlands titelgevecht in de A-klasse. Guillermo Blokland zal het opnemen tegen Jeffrey van Swieten voor deze felbegeerde titel. Guillermo heeft de afgelopen jaren in het buitenland gevochten, waaronder op de evenementen van KOK.

Nederlandse titel op het spel

Alsof dat nog niet genoeg is, staan er ook twee jeugd titelgevechten op het programma. Djilanie Min en Imrane Iklil zullen strijden om de Nederlandse titel, evenals Abulahi Idriss en Rachid Babiker. Beide gevechten zullen revanchegevechten zijn, dit keer met de inzet van een Nederlands titel.

En laten we vooral niet vergeten dat de jeugd, nieuwelingen, C-, B-, A- en MMA-klassen ook zullen bijdragen aan een spectaculaire dag vol actie. Middenbeemster Fighting Championship belooft opnieuw een evenement van formaat te worden. Zet de datum alvast in je agenda en mis het niet! Koop nu je kaartje via www.worldoffighters.eu

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws