UFC-ster McGregor plaatst 'seksvideo' online? Fans reageren
Home / Nieuws / UFC-ster McGregor plaatst ‘seksvideo’ online? Fans reageren

UFC-ster McGregor plaatst ‘seksvideo’ online? Fans reageren

UFC-ster McGregor plaatst 'seksvideo' online? Fans overtuigd van wel

Fans van Conor McGregor zijn er van overtuigd dat de UFC-ster een seksvideo op zijn jacht heeft opgenomen. McGregor is op vakantie geweest op zijn luxe jacht in afwachting van een UFC-comeback die nu wordt uitgesteld tot volgend jaar.

UFC-ster Conor McGregor bracht fans aan het praten door het plaatsen van wat leek op een video van hemzelf die orale seks had op zijn jacht. Of was het een van de pogingen waar de Ierse ster om bekend staat om zijn fans op het verkeerde been te zetten?

McGregor plaatste een afbeelding van zichzelf terwijl hij achterover leunde met de onderste helft van zijn lichaam afgesneden, met het bijschrift: ,,Als je het krijgt, pak het dan op de bovenste verdieping van het triple deck.” de snel verwijderde video verscheen ook in zijn Insta verhaal. Maar werd vastgelegd door fans die kort het hoofd van zijn verloofde Devlin leken te laten zien.

Wel of niet

Fans waren er snel bij om de berichten te herkennen en hun theorieën toe te voegen in de commentaren sectie, waarbij één fan schreef: ,,Heeft Conor McGregor echt zojuist zichzelf gepost in een pikante bezigheid?” Een fan was het ermee eens en zei: ,,Hij plaatste ook een foto zonder broek, met een bijschrift dat dat suggereert. Het is vrij duidelijk wat hij aan het doen was.”

Andere fans waren er minder van overtuigd dat het iets opmerkelijks was en schreven: ,,Ik denk echt dat hij het haar van zijn vrouw wrijft. Mensen houden ervan om overdreven te reageren lmao.” Een andere fan was het ermee eens: “Ik denk eerlijk gezegd dat zijn vrouw gewoon op zijn schoot slaapt.” Wat het ook is de Ier heeft wel weer de krantenkoppen gehaald.

Bekijk ook

'Niet te stoppen!' Anissa Meksen na gevecht met speciale regels onverslaanbaar

‘Niet te stoppen!’ Anissa Meksen na gevecht met speciale regels onverslaanbaar

Anissa Meksen heeft alle ogen op haar gericht...

Kerel in 'Spidey pak' straft bijdehandje af

Kerel in ‘Spidey pak’ straft bijdehandje af! ‘MMA-ToysRus’ (video)

Wat is er mis om je te verkleden als je favoriete superheld?

Zo verslaat Mike Tyson (56) de dood! 'Vechtbeest tot het einde' | video

Zo verslaat Mike Tyson (56) de dood! ‘Vechtbeest tot het einde’ | video

Slechts enkele weken nadat hij in een rolstoel werd rondgereden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page