UFC-ster McGregor lanceert revolutionair product! 'Vloeibaar goud' Nieuws
Nieuws

UFC-ster McGregor lanceert revolutionair product! 'Vloeibaar goud'

UFC-ster McGregor lanceert revolutionair product! 'Vloeibaar goud'

Conor McGregor komt vandaag dan eindelijk met zijn aankondiging over zijn nieuwe volgens eigen zeggen revolutionair product, Apple Whiskey.

Gisteren kondigde de Ierse ster en multimiljonair aan dat hij zijn innerlijke Steve Jobs los zou laten. Jobs, oprichter van Apple stond bekend om zijn aankondigingen van nieuwe producten in een coltrui en geheel in het zwart gekleed.

Vandaag deed McGregor inderdaad een poging om Jobs te evenaren, maar in plaats van aan te kondigen dat hij aandelen in Apple zou hebben gekocht, kwam de verrassing. Een variatie op zijn eigen Whisky Proper Twelve met Appel smaak.

Proper No. Twelve Irish Apple Whisky

McGregor lijkt hiermee zijn fans goed op het verkeerde been te hebben gezet. "Wat kan ik zeggen, dit is vloeibaar goud en net op tijd klaar voor St Patricks Day zegt McGregor in de video. "Introductie van een nieuw revolutionair product van onze legendarische distilleerderij, Proper No. Twelve Irish Apple. Een mix van mijn bekroonde Proper No. Twelve Irish whisky met tonen van knapperige en sappige Ierse appel", aldus McGregor.

McGregor heeft bijgedragen aan de stichting van het merk Proper Twelve, dat in september 2018 werd gelanceerd. En in 2021 voor 130 Miljoen aan aandelen (20%0 werd verkocht aan het Mexicaanse bedrijf Becle. Later dit jaar keert McGregor terug naar de UFC om een gevecht aan te gaan met Michael Chandler.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws