UFC-ster McGregor in opspraak: 'breekt belofte 6 weken voor comeback' Nieuws
Nieuws

UFC-ster McGregor in opspraak: 'breekt belofte 6 weken voor comeback'

UFC-ster McGregor in opspraak: 'breekt belofte 6 weken voor comeback'

Conor McGregor doet de gemoederen weer eens flink oplopen terwijl hij er flink op los feest slechts weken voor zijn comeback naar de UFC. Zal de Ierse MMA-ster op deze manier wel succes kunnen boeken in zijn gevecht tegen Michal Chandler?

Zes weken voor zijn gevecht tegen Michael Chandler op UFC 303 werd Conor McGregor gespot terwijl hij aan het feesten was in zijn eigen Black Forge Inn in Dublin.

Feestje met verloofde en artiesten

Samen met zijn verloofde Dee Devlin genoot McGregor van een avond met optredens van EDM-artiesten Marc Kinchen en Belters Only. Op social media, inmiddels verwijderd, plaatste McGregor een foto van zijn horloge met de tekst: "Het is al 2 uur in de morgen geweest en nog ben ik niet moe van het feesten ye hahahaaha."

Alcoholverbod

Deze feestavond staat in schril contrast met McGregors recente uitspraken tijdens een Duelbits livestream. Daar vertelde hij over een succesvol zelfopgelegde alcoholverbod van de afgelopen zes weken.

Opvallend genoeg waren zijn eigen drankmerken, Proper No. Twelve en Forged Irish Stout, wel prominent aanwezig tijdens het feest. Hoewel er geen beelden lijken te zijn waarop McGregor zelf alcohol drinkt, roept dit toch vragen op over zijn vermeende alcoholstop.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws