Antonio Plazibat is terug: 'Neemt riskante duik in het diepe' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Antonio Plazibat is terug: 'Neemt riskante duik in het diepe'

Antonio Plazibat is terug: 'Neemt riskante duik in het diepe'

Antonio Plazibat lijkt klaar voor een comeback naar de Glory ring na een lang herstel van zijn gebroken arm. Terwijl fans wachten op zijn terugkeer nam de Kroatische geweldenaar een riskante maar verfrissende duik. De beelden doen de fans reageren die hem weer willen zien kickboksen.

Dat Antonio Plazibat geen uitdaging uit de weg gaat weten de fans inmiddels en dat hij kan doorbijten bewees de kickbokser in zijn wedstrijd tegen Tariq Osaro in juni vorig jaar. Daar brak de Kroaat zijn arm maar bleef door knokken in de hoop de zwaargewicht interim titel te winnen.

Na zijn arm breuk besloot Plazibat deze op natuurlijke manier te laten genezen en geen operatie te laten uitvoeren, dit betekende een lang herstel. Maar nu lijkt hij toch klaar voor een comeback. Tijdens een warme dag is Plazibat te zien terwijl hij een duik in het water neemt die niet geheel zonder risico lijkt.

Een van de bijschriften luidt: "Plazibat is terug." Voorlopig staat zover bekend de Kroaat niet ingedeeld voor een gevecht, wel gaan geruchten dat er in september een event van Glory in Kroatië plaats zal vinden (niet officieel bevestigd, red.). Daar zou Plazibat die duizenden fans in zijn land heeft een prominente rol vervullen.

Botbreuk herstel

Dat botbreuken een goede genezing en tijd behoeven leggen de experts van Topsport Advies uit: "Immobilisatie en Beweging: Zorg voor immobilisatie van de breuk met een brace in plaats van een gipsverband, zolang dit door je arts is toegestaan. Blijf bewegen in de omgeving van de breuk om spierzwakte te voorkomen.

  • Voeding: Eet calcium-, vitamine D- en omega 3-rijke voeding, maar let op met overmatige melkconsumptie.
  • Suppletie: Laat je adviseren door een professional over het gebruik van supplementen voor een sneller herstel.
  • Nachtrust: Zorg voor voldoende en kwaliteitsvolle slaap om het herstel te bevorderen.
  • Overleg: Raadpleeg altijd je arts of specialist voor gepersonaliseerd advies en begeleiding.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws