UFC-ster McGregor in Amsterdam gespot! 'Geloofde mijn ogen niet' (video) Nieuws
Nieuws

UFC-ster McGregor in Amsterdam gespot! 'Geloofde mijn ogen niet' (video)

UFC-ster McGregor in Amsterdam gespot! 'Geloofde mijn ogen niet' (video)

Conor McGregor de grote UFC-ster blijkt dit weekend een tripje te hebben gemaakt naar onze hoofdstad Amsterdam. Een fan van het eerste uur spotte de topvechter en schoot een korte video.

Wat de Ier in Nederland aan het doen was is niet bekend, wel dat hij het ontzettend naar zijn zin had, onder andere in restaurant Dynasty. De vechter en multimiljonair was omgeven door een aantal bodyguards die de boel goed in de gaten hielden. Zo werd onze redactie verteld dat er geen foto's mochten worden gemaakt van de Ier.

Geen foto's maken

Een oplettende fan spotte McGregor en maakt een kort videotje van buiten het restaurant. Deze tipte onze redactie en vertelde dat McGregor buiten het restaurant even de tijd nam om met een andere fan te kletsen. ,,Ik zag Conor daar staan te kletsen, ik kon mijn ogen niet geloven die man is een icoon. En dan hier hem te zien, geweldig", aldus de fan.

Ook McGregor zelf poste foto's op zijn Facebook waar hij te zien is met een joint in zijn hand naast een taxi. Wat wel opvalt is dat deze als bijschrift heeft "Stonchos 21 en ik ben op de vlucht #liverpoolforlife. " Liverpool, maar het was toch echt Amsterdam?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws