Zo boos is Conor McGregor niet eerder geweest! Woedend op loser Smith Nieuws
Nieuws

Zo boos is Conor McGregor niet eerder geweest! Woedend op loser Smith

Zo boos is Conor McGregor niet eerder geweest! Woedend op loser Smith

Conor McGregor is niet blij met UFC lichtzwaargewicht Anthony Smith De UFC-ster en voormalig kampioen in twee divisies hekelde Smith vandaag vanwege zijn opmerkingen over zijn status bij USADA, het antidoping programma van de UFC.

Terwijl hij nog steeds op het UFC-rooster staat, is McGregor uit de USADA-testpool, omdat hij herstelt van een gebroken scheenbeen. Een blessure die hij opliep in de zomer van 2021 in zijn trilogie gevecht tegen Dustin Poirier.

Smith zei onlangs dat hij boos was dat USADA McGregor niet testte. Smith noemde Chris Weidman en Anderson Silva, die beiden in het verleden soortgelijke verwondingen hebben opgelopen. Maar deze vechters kregen niet dezelfde behandeling als McGregor.

Hou je bek man

Nou, die opmerkingen vielen de Ier niet goed, want hij schoot flink uit zijn slof naar Smith en legde uit waarom zijn verhaal niet klopte. "Ik geef alles aan deze sport. Hou mijn naam uit je verdomde mond", reageerde McGregor.

De IEr ging in een ware twitter tirade te keer en poste zelfs een spraak memo. Daarin stak hij de draak met een blessure van Smith. "Hij brak je been niet. Dus wat was het? Was het een stressfractuur, wat was het probleem dat je had? Want je weet hoe dat er voor mij uitziet, jij die daar weg strompelt, dat was wat ik voor de pauze meemaakte, wat ik meemaakte in het kamp en op training", zei de Ier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws