Pereira vocht tegen Adesanya met geheim gehouden blessure MMA Nieuws
MMA Nieuws

Pereira vocht tegen Adesanya met geheim gehouden blessure

Pereira vocht tegen Adesanya met geheim gehouden blessure

Alex Pereira UFC middengewicht kampioen, vocht tegen Israël Adesanya met gescheurde pezen in zijn rechter middelvinger. Pereira versloeg Adesanya in de vijfde ronde via TKO om de middengewicht titel te claimen op UFC 281 op 12 november.

De blessure vond twee maanden geleden plaats, wat zijn trainingskamp vertraagde, volgens Pereira, die eraan toevoegde dat hij niet in staat was om twee tot drie weken te worstelen. Pereira wilde niet dat de blessure uitlekte om annulering van het gevecht te voorkomen.

Onzin praat

"Ik heb niet zo goed getraind voor dit gevecht," zei Pereira. "Ik had beter kunnen zijn. Maar ik won. Ik werd kampioen. Veel mensen praten onzin en weten niet wat er aan de hand was. Ik (scheurde) wat pezen. Ik denk dat ik beter terug kan komen voor een volgende gevecht. "

De middengewicht kampioen is van plan om ergens volgend jaar tussen april en juli terug te keren naar de Octagon. Pereira heeft Adesanya drie keer verslagen. Ze vochten twee keer in kickboksen naast hun UFC 281 gevecht. Pereira is de enige persoon die Adesanya in een professioneel gevecht knock-out kreeg.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws