UFC-ster McGregor heeft oplossing voor 'oogprik' probleem Nieuws
Nieuws

UFC-ster McGregor heeft oplossing voor 'oogprik' probleem

UFC-ster McGregor heeft oplossing voor 'oogprik' probleem

De Ier heeft zijn eigen sportmerk en introduceert de McGregor FAST MMA-handschoenen. Deze hebben een gebogen beschermlaag voor de knokkels, die zich uitstrekt tot driekwart van de vingers. Waardoor er geen ruimte meer is iemand in het oog te prikken.

McGregor is meer dan blij om de UFC een oplossing te bieden voor het oogprik probleem tijdens een gevecht. Na de introductie sprak McGregor de wens uit om het gepatenteerde prototype van McGregor FAST vechthandschoenen te bespreken met het UFC directie. Echter merkte een oplettende fan op dat de McGregor handschoenen een kopie lijken op die van MMA-coach Trevor Wittman.

Gejat idee

Wittman ontwierp eerder een paar handschoenen die mogelijk het risico op oogprikken in een gevecht zouden kunnen minimaliseren. In reactie daarop beweerde Conor McGregor dat, aangezien Trevor Wittman nooit heeft deelgenomen aan MMA, hij misschien geen goed idee heeft van wat wel en niet werkt op het gebied van gevechtsuitrusting.

Volgens McGregor kunnen alleen actieve vechters die deel hebben genomen aan de competitie oordelen over wat goed of slecht is. De Ier verwees daar mee graag naar zichzelf als expert en tweemaal UFC-kampioen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws