Robert Whittaker wil titelgevecht tegen Israel Adesanya Nieuws
Nieuws

Robert Whittaker wil titelgevecht tegen Israel Adesanya

Robert Whittaker wil titelgevecht tegen Israel Adesanya

Robert Whittaker pleit voor titelgevecht tegen Israel Adesanya na zijn winst bij UFC Vegas 24 afgelopen zaterdag. Whittaker heeft drie gevechten achtereen gewonnen sinds hij in 2019 de middengewicht-titel verloor aan Adesanya.

De Australiër zegt dat een herkansing met de Nieuw Zeelander Adesanya het enige gevecht is dat op dit moment zinvol is. ,,Het is grappig, na de overwinning roept iedereen om een titelkans", vertelde Whittaker aan MMA Junkie tijdens de persconferentie na het gevecht. ,,Maar ik vindt dat het een gelimiteerde eis is om een herkansing tegen Adesanya te krijgen. "

Het gaat gebeuren

Adesanya was enigszins sceptisch over een gevecht met Whittaker, maar laatst genoemde is ervan overtuigd dat de herkansing zal plaatsvinden voor een uitverkocht publiek, in het Marvel Stadium in Melbourne, Australië. Whittaker is momenteel nummer 1 in de middengewicht ranglijst van de UFC, dus eerste in lijn voor een gevecht met Adesanya.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws