Amanda Nunes grote gok-favoriet tegenover Julianna Pena Nieuws
Nieuws

Amanda Nunes grote gok-favoriet tegenover Julianna Pena

Amanda Nunes grote gok-favoriet tegenover Julianna Pena

Amanda Nunes, kampioen bantamgewicht bij UFC-vrouwen, is een grote favoriet voor haar aanstaande titelverdediging tegen Julianna Pena. Vorige week werd onthuld dat Nunes terug zal gaan naar 135 pond voor haar volgende gevecht.

De Braziliaanse Nunes zal haar titel op het spel zal zetten tegen Pena bij UFC 265, die plaatsvindt op 7 augustus op een nog te bepalen locatie. Pena die letterlijk op haar knieën lag om een gevecht tegen Nunes

Pena was buitengewoon luidruchtig in de media over het feit dat ze de titel wilde behalen en in een divisie waar maar heel weinig andere nieuwe kanshebbers zijn, gaf UFC-president Dana White uiteindelijk toe en gaf haar de titelkans. Het is niet verrassend dat Nunes opende als een grote favoriet

UFC 265 wedkansen

Amanda Nunes -400
Julianna Pena +300

Nunes begon als een favoriet van -400 weddenschappen, wat betekent dat een weddenschap van € 400 € 100 zou winnen. Wat Pena betreft, ze opende een underdog met een weddenschap van +300, wat betekende dat een weddenschap van € 100 € 300 zou winnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws