UFC-ster McGregor: 'Dit is de grootste sukkel ooit' Nieuws
Nieuws

UFC-ster McGregor: 'Dit is de grootste sukkel ooit'

UFC-ster McGregor: 'Dit is de grootste sukkel ooit'

Conor McGregor haalt uit naar een van zijn mede UFC-collega's. De Ier zegt in een inmiddels verwijderde twitter bericht dat Beneil Dariush de grootste sukkel ooit binnen de organisatie is.

Voormalig UFC lichtgewicht kampioen Conor McGregor lijkt geen fan te zijn van Beneil Dariush. De afgelopen week heeft Dariush zowel op McGregor als op Charles Oliveira flink wat commentaar geuit. De Braziliaan heeft de voormalige kampioen Oliveira herhaaldelijk uitgedaagd voor een gevecht.

Geen kans

Oliveira verloor recentelijk zijn titel en de kans bestaat dat McGregor tegen hem zal vechten. Dit valt niet goed bij Dariush die in de The Fighter vs. The Writer podcast zegt; ,,Hij heeft het erover dat hij tegen Conor McGregor wil vechten. En zegt dat ik hem nooit een kans hebben gegeven toen hij buiten de top vijf stond, bla, bla, bla."

UFC-ster McGregor: 'Dit is de grootste sukkel ooit'

Ook McGregor kreeg er van langs; ,,Niemand weet wanneer Conor weer gaat vechten. De man zal dit jaar misschien niet eens vechten. Maak het zinvol. Het heeft gewoon geen zin." Voor McGregor was dit reden om een korte maar krachtige reactie te geven.

,,Deze man is de grootste sukkel die er is. Hij betekend niets in de UFC", schrijft McGregor in een tweet die hij later weer verwijderde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws