Conor McGregor: Gevecht met slechte tegenstander voor UFC-rentree
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor: Gevecht met slechte tegenstander voor UFC-rentree

Conor McGregor: Gevecht met slechte tegenstander voor UFC-rentree

Conor McGregor: Gevecht met Tony Ferguson voor UFC-rentree

Conor McGregor zou een ‘winbaar’ gevecht met Tony Ferguson moeten willen voor zijn UFC-rentree later dit jaar. Dit zegt voormalig UFC-kampioen Henry Cejudo die vindt dat de Ier eerst moet opwarmen.

Voormalig kampioen Cejudo denkt dat McGregor zijn weg terug naar de UFC-kooi moet vergemakkelijken. McGregor zal binnenkort zijn terugkeer maken nadat hij een gebroken kuitbeen had opgelopen bij een TKO-verlies tegen Dustin Poirier afgelopen juli op UFC 264. En de voormalige tweevoudig kampioen wil meteen een titelgevecht.

Dit kan beter

McGregor daagde ex-lichtgewicht kampioen Charles Oliveira toen hij de titel had uit. Maar UFC-kampioen weltergewicht Kamaru Usman. Cejudo ook een voormalig UFC-dubbelkampioen zegt dat McGregor achter iemand als de slecht presterende Tony Ferguson aan moet. Die onlangs zijn vierde opeenvolgende verlies leed in een gevecht met Michael Chandler tijdens UFC 274.

,,Ik hou van het Tony Ferguson-gevecht voor McGregor. Ik denk dat dat gevecht voor Conor te winnen is”, zegt Cejudo. ,,Hij kan deze wedstrijden op hoog niveau niet aan. Hij zal gewond raken. Hij zal pijn blijven lijden. “

Laat eens wat zien man

De olympisch gouden medaillewinnaar-worstelaar vindt dat McGregor terug naar de tekentafel moet gaan, vooral als het gaat om zijn worstelen, als hij een kans wil hebben om bij de elite te blijven. ,,Laat eens zien dat je verdomme ook kunt worstelen zien, laat zien hoe je kunt verdedigen.”

,,Hij moet een leraar vinden die hem echt iets kan leren. Geen coach, maar een leraar. En dan heb je eenmaal die leraar gevonden die hem echt iets kan leren, en dan breng je het in de praktijk waar je daadwerkelijk gaat winnen.”

Bekijk ook

Rooie Rinus straft aanvallers af in oneerlijk straatgevecht (video)

Rooie Rinus slaat aanvallers plat in oneerlijk straatgevecht (video)

We zien het vaker video's van straat gevechten waar het er niet altijd eerlijk aan toe gaat

Paniek! Vechter stort in tijdens MMA-wedstrijd (video)

Veronika Smolková en Silvia Ambrušová stonden op DFN 7 vorige week tegenover elkaar in een MMA-amateur wedstrijd. Echter ontstond er flinke paniek

'McGregor aan puin slaan': Beruchte UFC'er Masvidal wil gevecht

‘McGregor aan puin slaan’: Beruchte UFC’er Masvidal wil gevecht

Jorge Masvidal wil een gevecht met UFC-ster Conor McGregor op korte termijn.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page