Conor McGregor: Gevecht met slechte tegenstander voor UFC-rentree MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor: Gevecht met slechte tegenstander voor UFC-rentree

Conor McGregor: Gevecht met slechte tegenstander voor UFC-rentree

Conor McGregor zou een 'winbaar' gevecht met Tony Ferguson moeten willen voor zijn UFC-rentree later dit jaar. Dit zegt voormalig UFC-kampioen Henry Cejudo die vindt dat de Ier eerst moet opwarmen.

Voormalig kampioen Cejudo denkt dat McGregor zijn weg terug naar de UFC-kooi moet vergemakkelijken. McGregor zal binnenkort zijn terugkeer maken nadat hij een gebroken kuitbeen had opgelopen bij een TKO-verlies tegen Dustin Poirier afgelopen juli op UFC 264. En de voormalige tweevoudig kampioen wil meteen een titelgevecht.

Dit kan beter

McGregor daagde ex-lichtgewicht kampioen Charles Oliveira toen hij de titel had uit. Maar UFC-kampioen weltergewicht Kamaru Usman. Cejudo ook een voormalig UFC-dubbelkampioen zegt dat McGregor achter iemand als de slecht presterende Tony Ferguson aan moet. Die onlangs zijn vierde opeenvolgende verlies leed in een gevecht met Michael Chandler tijdens UFC 274.

,,Ik hou van het Tony Ferguson-gevecht voor McGregor. Ik denk dat dat gevecht voor Conor te winnen is", zegt Cejudo. ,,Hij kan deze wedstrijden op hoog niveau niet aan. Hij zal gewond raken. Hij zal pijn blijven lijden. "

Laat eens wat zien man

De olympisch gouden medaillewinnaar-worstelaar vindt dat McGregor terug naar de tekentafel moet gaan, vooral als het gaat om zijn worstelen, als hij een kans wil hebben om bij de elite te blijven. ,,Laat eens zien dat je verdomme ook kunt worstelen zien, laat zien hoe je kunt verdedigen."

,,Hij moet een leraar vinden die hem echt iets kan leren. Geen coach, maar een leraar. En dan heb je eenmaal die leraar gevonden die hem echt iets kan leren, en dan breng je het in de praktijk waar je daadwerkelijk gaat winnen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws