🎥 Zoon K-1 Legende Peter Aerts sloopt tegenstander! 'Vechten zit in het bloed' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Zoon K-1 Legende Peter Aerts sloopt tegenstander! 'Vechten zit in het bloed'

🎥 Zoon K-1 Legende Peter Aerts sloopt tegenstander! 'Vechten zit in het bloed'

Marciano Aerts de zoon van K-1 legende Peter Aerts versloeg gisteren tijdens Fair Fighting Championship in Duisburg, Duitsland zijn tegenstander Andrej Teslia.

Hij lijkt niet alleen als twee druppels water op zijn vader maar vecht ook nog eens zo, Marciano Aerts. Gisteren in Duisburg zette de jonge knokker een stevige prestatie neer door de Duitser Teslia te verslaan in de kickboksring.

Het is is duidelijk dat de appel niet ver van de boom valt in de familie Aerts wat ook zus Montana is een toptalent in het kickboksen. En het ziet er naar uit dat de twee hun wereldberoemde vader achterna gaan.

Vader Peter Aerts is een van de beste kickbokser ter wereld die in de hoogtijdagen van de K-1 de ene na de andere tegenstander compleet sloopte. Aan de vechtstijl van Marciano te zien wordt dat nu voortgezet. Ongetwijfeld zullen de fans meer gaan horen van de fighting familie Aerts.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws