UFC-ster en WWE kampioen betrokken bij seksueel misbruik schandaal Nieuws
Nieuws

UFC-ster en WWE kampioen betrokken bij seksueel misbruik schandaal

UFC-ster en WWE kampioen betrokken bij seksueel misbruik schandaal

Voormalig UFC-zwaargewicht kampioen Brock Lesnar is genoemd in een rechtszaak over seksuele uitbuiting binnen de WWE, volgens een bericht van de Wall Street Journal.

Details van de beschuldigingen

De rechtszaak, ingediend door voormalig WWE-medewerker Janel Grant, beschuldigt Vince McMahon en John Laurinaitis van betrokkenheid bij seksuele uitbuitingsactiviteiten tegen haar. Grant beweert dat McMahon haar meerdere keren seksueel heeft misbruikt en uitgebuit.

Dit omvatte het onder druk zetten van Grant om gepersonaliseerde seksuele inhoud te maken voor iemand die wordt omschreven als "een voormalig UFC-zwaargewicht kampioen die het bedrijf actief probeerde opnieuw te tekenen", waarbij de Wall Street Journal aangeeft dat het hier om Brock Lesnar gaat.

De rol van Lesnar en de impact op WWE

Lesnar en Grant zouden naar verluidt met elkaar zijn gaan communiceren nadat Vince McMahon Lesnar haar telefoonnummer had gegeven. Er stond een ontmoeting gepland, maar deze ging niet door vanwege slechte weersomstandigheden. Grant beweert verder dat McMahon in maart 2022 opnieuw probeerde haar aan Lesnar te 'verhandelen' door haar op te dragen naakt foto's naar hem te sturen. Tot op heden heeft Lesnar niet publiekelijk gereageerd op de zaak.

De rechtszaak, die online te lezen is, bevat meer dan 60 pagina's aan informatie. Deze zaak heeft al veel aandacht gekregen in de media. Wat betreft de onmiddellijke toekomst van Brock Lesnar, hij zou oorspronkelijk verschijnen in WWE-televisie-uitzendingen in de aanloop naar WrestleMania. Echter, deze plannen zijn nu onzeker, met het jaarlijkse Royal Rumble-evenement van WWE dat aanstaande zaterdag plaatsvindt in Florida.

Deze ontwikkelingen werpen een schaduw over de professionele worstelwereld en benadrukken de ernstige beschuldigingen van seksuele uitbuiting binnen de industrie. De uitkomst van deze rechtszaak en de reacties van de betrokken partijen zullen nauwlettend worden gevolgd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws