UFC-ster Conor McGregor laat doodzieke ex-trainingsmaat Robbie Hageman in de kou staan Nieuws
Nieuws

UFC-ster Conor McGregor laat doodzieke ex-trainingsmaat Robbie Hageman in de kou staan

UFC-ster Conor McGregor laat doodzieke ex-trainingsmaat Robbie Hageman in de kou staan

Conor McGregor de grote UFC-ster doneert zich een suf aan allerlei goede doelen maar negeert de doodzieke Robbie Hageman, waar hij ooit mee trainde en een belofte deed.

De Ierse Conor McGregor wordt gezien als een van de beste MMA-vechters ter wereld. Niet alleen in de UFC kooi verdiende hij zijn miljoenen, ook als zakenman hij zeer succesvol, heeft een eigen Proper Twelve whiskey en biermerk Forged Irish Stout. McGregor die dit jaar zijn comeback maakt na het herstellen van een zware blessure is ook een gulle gever aan goede doelen.

Echter is zijn ex-trainingsmaat en voormalig Glory kickbokser Robbie Hageman doodziek en probeert via Crowdfunding een groot bedrag bij elkaar te krijgen voor een levens verlengende behandeling in Amerika. Nadat bekend werd dat Hageman doodziek was en aan een hersentumor leed, staken veel vechters waaronder McGregor hem een hart onder de riem.

Conor McGregor beloofde doodzieke Robbie Hageman te helpen

McGregor beloofde zelfs in een video dat als Hageman hulp nodig had hij er voor hem zou zijn. Echter zijn oproepen tot hulp tot nu toe onbeantwoord gebleven. "Hij heeft nergens op gereageerd, ook McGregors trainers niet die Robbie ook kennen", zegt Theo Hageman de vader van de kickbokser tegen onze redactie. "Hij heeft destijds een belofte gemaakt, en een belofte maakt schuld."

Deze week werd bekend dat McGregor met zijn biermerk Forged Irish Stout £ 10.000 doneerde aan aan Your Space Wales, een in Engeland gevestigde liefdadigheidsinstelling die kinderen en jonge volwassenen met autisme ondersteunt. Ook doneerde hij eerder dit jaar 1 miljoen dollar aan de Tunnels To Towers Foundation, een liefdadigheidsorganisatie die hulp biedt aan eerste hulpverleners, dakloze militaire veteranen en meer.

"Of hij denkt laat maar zitten, of hij ziet alle berichten niet", zegt Hageman senior. "Maar met alle mensen die het in Nederland maar ook daarbuiten delen dat Rbiie hulp nodig heeft, lijkt mij dat sterk." Het laat onverlet te zeggen dat hulp van McGregor in de vorm van een donatie de zoeke kickbokser in een keer zou helpen. Doneren kan door hier te KLIKKEN.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws