UFC-ster Conor McGregor als politietrainer aan de gang? 'Leer ze vechten' Nieuws
Nieuws

UFC-ster Conor McGregor als politietrainer aan de gang? 'Leer ze vechten'

UFC-ster Conor McGregor als politietrainer aan de gang? 'Leer ze vechten'

John Kavanagh en hoofdtrainer van UFC-ster Conor McGregor biedt aan om de Ierse nationale politie te trainen. En McGregor zou daar zomaar een handje bij kunnen helpen.

De MMA-coach van Conor McGregor, John Kavanagh, heeft onlangs zijn diensten aangeboden aan de Ierse politie. De hoofdtrainer van Conor McGregor reageerde op een tweet van Simon Harris. Harris, de minister van Justitie van Ierland, twitterde over de drukke week die voor hem ligt.

Zijn agenda omvat bijeenkomsten om huiselijk en seksueel geweld te bespreken, evenals nieuwe wetten en straffen voor overtreders. Als reactie daarop stelde Kavanagh voor om de Gardaí, de Ierse Nationale Politie en Veiligheidsdienst, een uitgebreidere gevechtstraining te geven. De doorgewinterde coach bood zelfs aan om zijn eigen trainingsdiensten gratis aan te bieden.

Conor McGregor als politietrainer

“Geef de Politie de fysieke vaardigheden om met agressief verzet tegen slechteriken om te gaan. Ik geef graag mijn tijd en ervaring gratis”, schreef Kavanagh. Fans reageerden enthousiast en zien een rol voor McGregor die it jaar terugkeert naar de UFC als TUF coach. Ook is bevestigd dat McGregor weer zal gaan vechten en wel tegen Michael Chandler.

Voorlopig is een exacte datum voor het volgende gevecht van de Ier onduidelijk. Eerst moet hij opnieuw deelnemen aan de USADA-dopingtest pool en daar zes maanden blijven, waarin hij ten minste twee schone tests moet uitvoeren. Zodra dat uit de weg is, zal de meest herkenbare ster van de UFC vrijgemaakt worden voor actie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws