Kickbokser veroordeeld voor moord op invalide man in rolstoel Nieuws
Nieuws

Kickbokser veroordeeld voor moord op invalide man in rolstoel

Kickbokser veroordeeld voor moord op invalide man in rolstoel
Kickbokser veroordeeld voor moord op invalide man in rolstoel

Een 38-jarige kickbokser is veroordeeld tot levenslang gevangenisstraf vanwege de moord op een invalide man.

Door de politie vrijgegeven camerabeelden tonen het schokkende moment waarop de kickbokser Daniel Sharples, zijn gehandicapte slachtoffer Michael Mairs uit zijn rolstoel trok tijdens een ‘brute’ moord in Liverpool. De bejaarde Mairs werd vorig jaar oktober tijdens een brute aanslag geslagen en doodgeschopt door zijn moordenaar terwijl hij nog in zijn rolstoel zat.

De vechtsportliefhebber lanceerde een gruwelijke, niet-uitgelokte aanval op de oude man onder de spoorbrug op Winwick Street in het stadscentrum, kort na de middag op zondag 6 oktober 2019. De aanval werd Mairs fataal die de brute mishandeling niet overleefde.

Drank en drugs

De politie had camerabeelden van het incident vrijgegeven, waarop Sharples zich agressief gedraagt tegenover zijn slachtoffer, over hem heen staat nadat hij zijn rolstoel heeft omgegooid. En vervolgens de stoel onder hem vandaan heeft getrokken terwijl hij nauwelijks bij bewustzijn was.

Rechercheur-inspecteur Helen Clegg zei: “Dit was een totaal niet-uitgelokte aanval op een kwetsbare man die zich niet kon verdedigen. " De politie gaf een video vrij waarop te zien is dat Sharples een geopende vechter is. Sharples claimt dat hij onder de invloed van drank en drugs was en niet opzettelijk het slachtoffer wilde doden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws