'UFC-icoon te zien naast Rico Verhoeven in actiefilm vervolg! Kaskraker' Nieuws
Nieuws

'UFC-icoon te zien naast Rico Verhoeven in actiefilm vervolg! Kaskraker'

'UFC-icoon te zien naast Rico Verhoeven in actiefilm vervolg! Kaskraker'

Michael Bisping keert terug voor het vervolg van 'Den of Thieves', de voormalige UFC-vechter voegt zich bij andere bekende namen waaronder Rico Verhoeven.

De voormalige UFC-kampioen, die tegenwoordig acteert, zal zijn rol als Connor opnieuw vertolken in 'Den of Thieves 2: Pantera', samen met medesterren Gerard Butler en O'Shea Jackson Jr. Het vervolg is geschreven en geregisseerd door Christian Gudegast en is in april gestart met de productie in Groot-Brittannië en de Canarische Eilanden.

Het verhaal gaat verder met rechercheur Nick 'Big Nick' O'Brien (Butler) die boeven op de straten van Europa opjaagt terwijl hij steeds dichterbij komt om de overvaller Donnie Wilson (Jackson) te pakken - die verstrikt is geraakt in de gevaarlijke wereld van diamantdiefstallen en de Panther-maffia, terwijl er een overval op de grootste diamanten beurs ter wereld wordt gepland.

Rico Verhoeven voegt kracht en charisma toe aan 'Den of Thieves 2' cast

In het opkomende vervolg van 'Den of Thieves' zal ook Glory-kampioen Rico Verhoeven een rol spelen naast andere wereldberoemde acteurs. Verhoeven, die bekend staat om zijn indrukwekkende carrière in het kickboksen, zal zijn vaardigheden naar het witte doek brengen in deze spannende actiefilm die volgens de regisseur alles in zich heeft om een kaskraker te worden.

Bisping, 44 jaar oud, werd in 2016 de eerste Britse vechter die een UFC-kampioenschap won, maar richt zich sinds het beëindigen van zijn sportcarrière in 2018 op acteren. Hij speelde rollen in de film 'XXX: Return of Xander Cage' en de revival van de tv-serie 'Twin Peaks'.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws