Ex-Glory Cedric Doumbé keert terug voor grootste gevecht van zijn carrière MMA Nieuws
MMA Nieuws

Ex-Glory Cedric Doumbé keert terug voor grootste gevecht van zijn carrière

Ex-Glory Cedric Doumbé keert terug voor grootste gevecht van zijn carrière

Cedric Doumbe maakt zijn promotiedebuut in het hoofdevenement van PFL Parijs in september. Doumbé's debuut bij de PFL werd misschien uitgesteld, maar nu krijgt hij de kans om een evenement in zijn thuisland te headlinen.

De promotie kondigde donderdag aan dat Doumbé zal deelnemen aan het hoofdevenement tijdens de PFL Europe Playoffs op 30 september in Zenith Paris La Villette in Parijs, Frankrijk. De tegenstander van Doumbé moet nog worden aangekondigd voor wat wordt gepromoot als "een speciaal showcase-gevecht".

Cedric Doumbé in de hoofdrol tijdens PFL Europe Playoffs in Parijs

Het evenement zal ook de halve finalewedstrijden van het licht zwaargewicht, vrouwen vlieggewicht, bantamgewicht en lichtgewicht bevatten van het inaugurele PFL Europe-seizoen, waarbij de kampioenen van elke divisie $100.000 en een plek in het reguliere PFL-seizoen van volgend jaar winnen.

Doumbé stond gepland om zijn PFL-debuut te maken tijdens PFL 6 afgelopen maand, maar moest zich terugtrekken vanwege een blessure. De voormalige GLORY-kampioen heeft een 4-0 record in zijn professionele MMA-carrière, waarbij hij al zijn vier tegenstanders binnen twee rondes versloeg.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws