UFC BREAKING: Francis Ngannou vs. Jairzinho Rozenstruik Nieuws
Nieuws

UFC BREAKING: Francis Ngannou vs. Jairzinho Rozenstruik

UFC BREAKING: Francis Ngannou vs. Jairzinho Rozenstruik
UFC BREAKING: Francis Ngannou vs. Jairzinho Rozenstruik

Jairzinho Rozenstruik heeft gekregen waar hij om vroeg na zijn overwinning op Alistair Overeem, het gevecht met voormalig zwaargewicht titel uitdager, Francis Ngannou.

ESPN rapporteerde eerst het nieuws, hoewel de UFC de matchup nog moet bevestigen, is het gevecht gepland voor UFC Columbus, Ohio op 28 maart.

Rozenstruik (10-0) won zijn eerste vier UFC-gevechten allemaal door knock-out. De ervaren kickbokser begon zijn UFC-carrière met een knock-out overwinning op Junior Albini, waarna hij Allen Crowder in slechts negen seconden versloeg bij UFC Greenville.

Het gevecht der knock-out koningen

Ngannou (14-3), scoorde knock-outs tegen Curtis Blaydes en Cain Velasquez beide in minder dan een minuut en versloeg onlangs Junior Dos Santos in de eerste ronde op UFC Minneapolis.

ZIE OOK >> Rozenstruik verpletterd Overeem

De Surinaamse zwaargewicht Rozenstruik, versloeg Andrei Arlovski in minder dan 30 seconden knock-out en zorgde voor een laatste 4 seconden overwinning op Alistair Overeem bij UFC Washington afgelopen weekend..

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws