Home / Nieuws / MMA NIEUWS / KNOCK-OUT VIDEO: Jairzinho Rozenstruik stopt Alistair Overeem

KNOCK-OUT VIDEO: Jairzinho Rozenstruik stopt Alistair Overeem

Het kwam op de laatste seconden aan in de vijfde ronde, waar Jairzinho Rozenstruik MMA-veteraan Alistair Overeem op knock-out wist te verslaan.

In wat een afmattende MMA-wedstrijd zou worden tijdens UFC Washington zagen de MMA-fans Rozenstruik zegevieren tegen Overeem. In de eerste tweerondes bracht Overeem het gevecht naar de grond, Rozenstruik leek het daar moeilijk mee te hebben.

In de derde ronde kwam het meer op het staande vechten aan tussen Rozenstruik en Overeem, beide zwaargewichten leken op de loer voor de knock-out. Overeem die net als Rozenstruik zichtbaar vermoeid was door de takedowns in de eerste rondes leek goed te scoren.

Toch de knock-out

De wedstrijd bleef spannend tot in de laatste en vijfde ronde, daar was het Overeem die nog probeerde het gevecht weer naar de grond te krijgen. Echter zag Rozenstruik kans om Overeem te raken met een rechterhoek stoot waardoor Overeem neerging.

De scheidsrechter stapte tussenbeide en zwaaide de partij af, Overeem had een flinke snee opgelopen in zijn gezicht en zag er aangeslagen uit. Rozenstruik bekend om zijn knock-out power leek deze te hebben bewaard tot de laatste secondes en zet de partij op zijn naam.

Bekijk ook

ONZIN: Alistair Overeem ontkent afwijzen gevecht

De Nederlandse top UFC-vechter Alistair Overeem ontkent een gevecht tegen Derrick Lewis te hebben afgewezen. ...

UFC Ster Conor McGregor gaat trouwen

Conor McGregor gaat trouwen zo maakte hij zaterdag bekend op Instagram. Hij heeft zijn vriendin ...

IK GA VOOR DE KILL: Bokskampioen Katie Taylor wil Cris Cyborg

Als het aan Bokskampioene Katie Taylor ligt dan voegt zij een paar legendarische vechters aan ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page