Triest! Bekende MMA-coach (55) overleden: 'Lange strijd tegen covid-19' Nieuws
Nieuws

Triest! Bekende MMA-coach (55) overleden: 'Lange strijd tegen covid-19'

Triest! Bekende MMA-coach (55) overleden: 'Lange strijd tegen covid-19'

Saul Soliz, de legendarische coach en MMA-pionier, stierf afgelopen week aan COVID-19 complicaties. Het virus blijft slachtoffers eisen die vochten voor hun leven net als Soliz.

De coach van bekende UFC-vechters als Tito Ortiz, Kevin Randleman, Michael Bisping en Ricco Rodriguez heeft tot het laatst gevochten om het virus te overwinnen, echter tevergeefs. Soliz, die door velen "The Godfather of Texas MMA" wordt genoemd, lag enkele weken in het ziekenhuis vanwege het coronavirus, zo verteld zijn vrouw Toi.

Bekende UFC'ers

,,Hij had een lange strijd", vertelde Toi aan ESPN. ,,Hij heeft heel hard gevochten." Soliz, een pionier op het gebied van mixed martial arts die enkele van de grootste namen in de geschiedenis van MMA trainde en hielp de sport van de grond te krijgen.

Soliz was het meest recent de hoofdcoach bij Houston Metro Fight Club, maar zijn invloed op MMA gaat meer dan 20 jaar terug. De afgelopen jaren richtte Soliz zich op het ontwikkelen van een jongere generatie talent in MMA.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws