'UFC moet stoppen met events houden in Engeland!' Vechter zwaar benadeeld MMA Nieuws
MMA Nieuws

'UFC moet stoppen met events houden in Engeland!' Vechter zwaar benadeeld

'UFC moet stoppen met events houden in Engeland!' Vechter zwaar benadeeld

Fans zijn woedend en gefrustreerd toen de 'Engelse juryleden' bij UFC 286 een verschrikkelijk besluit namen dat een hoogstaand MMA-gevecht verpestte afgelopen weekeinde.

De commotie ontstond over het gevecht tussen Lerone Murphy en Gabriel Santos, die in het vroege voorprogramma van UFC 286 tegenover elkaar stonden. De uitslag van het gevecht deed de wenkbrauwen van de fans fronsen.

Hoewel de zaterdagnacht verschrikkelijke letsels en controversiële verwijzingen opleverde, gebeurde er ook iets vergelijkbaars toen de twee ongeslagen vechters elkaar in de Octagon tegenkwamen. Opmerkelijk was dat het O2-arena getuige was van een controversiële beslissing op 18 maart toen beide vechters van de vereniging probeerden hun ongeslagen record te beschermen.

Uitslag UFC wedstrijd slaat nergens op

Opmerkelijk genoeg won de Brit de gelijk opgaande partij via split decision, aangezien het gevecht geen knock-out winst opleverde . Murphy probeerde gebruik te maken van Santos' vermoeidheid, maar werd tegengehouden door de klok en zijn sterke takedown verdediging.

Uiteindelijk werd de thuisvechter op controversiële wijze verkozen tot winnaar. Niet alleen de fans waren teleurgesteld en boos dat de Engelse Juryleden een slecht besluit hadden genomen ook eenaantal UFC vechters betwisten de uitslag, zie hieronder enkele van de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws