Tommy Fury wil de boksring in tegen Conor McGregor: 'Ik sta er 100 procent voor open' Nieuws
Nieuws

Tommy Fury wil de boksring in tegen Conor McGregor: 'Ik sta er 100 procent voor open'

Tommy Fury wil de boksring in tegen Conor McGregor: 'Ik sta er 100 procent voor open'

Tommy Fury, de halfbroer van WBC-zwaargewicht kampioen Tyson Fury, heeft zijn interesse uitgesproken om tegen UFC-superster Conor McGregor te vechten, ondanks zijn recente overwinning op influencer-bokser KSI.

Fury staat open voor een potentiële strijd met McGregor en prijst de Ierse vechter, die hem introduceerde in de wereld van UFC. Voor Fury staat de deur open voor dit gevecht. Tijdens een interview met Fight Hub TV verklaarde Fury dat hij niet per se tegen boksers als de Paul-broers en KSI wil vechten. Hij wil zijn horizon verbreden en de ring delen met iemand als McGregor, die een grote naam is in de UFC.

"Ik zou graag de ring willen delen met Conor McGregor, en als Conor het als volgende wil, sta ik er 100 procent voor open. Ik ben fan van Conor McGregor. Ik mag hem. Hij is een goede kerel die me in UFC heeft geïntroduceerd. Als hij de ring wil delen, dan staat mijn hand uit, het aanbod is er. Ik sta klaar voor Conor", zegt Tommy Fury.

Conor McGregor een groot idool van Tommy Fury

Fury won onlangs tegen KSI in de headliner van Misfits Boxing: The PRIME Card in Manchester, Engeland. Over de co-headliner waarin Logan Paul Dillon Danis versloeg, had Fury weinig positiefs te zeggen over Paul, maar prees hij wel de prestatie van Danis, die voorheen geen professioneel gevecht had gehad.

"Logan Paul is absoluut waardeloos," zei Fury. "Logan Paul was die avond tien keer nuttelozer dan ik, en ik was vanavond vrij nutteloos, maar Logan Paul is slecht. Ik vond dat Dillon Danis een spectaculaire prestatie leverde." Fury benadrukt dat hij niet geïnteresseerd is in gevechten van anderen en zich wil richten op zijn eigen carrière en overwinningen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws