Jake Paul tegen Nate Diaz rematch bekendgemaakt: 'Deze bange kerel verslaan' Nieuws
Nieuws

Jake Paul tegen Nate Diaz rematch bekendgemaakt: 'Deze bange kerel verslaan'

Jake Paul tegen Nate Diaz rematch bekendgemaakt: 'Deze bange kerel verslaan'

Nate Diaz beweert dat hij in december een rematch zal houden met Jake Paul. Diaz en Paul ontmoetten elkaar voor het eerst in augustus, waarbij de YouTuber de overwinning opeiste.

Het was een weinig opwindende wedstrijd, en na afloop beweerde Paul dat hij Diaz wilde uitdagen voor een MMA-rematch in de PFL. Diaz bleef echter volhouden dat hij wilde boksen, ondanks de onevenwichtige strijd in hun eerste ontmoeting.

Nate Diaz wil wraak nemen op Jake Paul

Sinds hun gevecht is er geen woord gerept over een mogelijke rematch tussen Paul en Diaz. Maar deze week werd onthuld dat Jake Paul op 15 december terugkeert naar de boksring, met een tegenstander die nog moet worden aangekondigd.

"Acht gevechten in de bokswereld en ik ben nu al de grootste naam. Ik heb bewezen dat ik de grootste wereldwijde evenementen kan headlinen en de verwachtingen kan overtreffen. Pay-per-view na pay-per-view, en ik ben pas net begonnen," zei Jake Paul. "Mijn missie is om wereldkampioen te worden en ik ben bereid om alles te doen wat nodig is om daar te komen. 15 december is de volgende stap op mijn reis, en ik beloof je dat je het niet wilt missen."

Nu, nadat er geen tegenstander was aangekondigd, liet Nate Diaz via X weten dat hij de tegenstander is en dat hij en Jake Paul zullen rematchen op 15 december. "Revancheren met deze bange kerel," schreef Diaz.

Op de poster stonden de logo's van Nate Diaz' Real Fight Inc. en Jake Paul's Most Valuable Promotion om te laten zien dat het echt is. Voordat Nate Diaz het in zijn boksboksdebuut opnam tegen Jake Paul, sloot hij zijn UFC-contract af door Tony Ferguson te verslaan op UFC 279. Diaz heeft momenteel een MMA-record van 21-13.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws