Handjeklap! UFC-ster McGregor stelde eisen voor rol als vechtcoach bij The Ultimate Fighter MMA Nieuws
MMA Nieuws

Handjeklap! UFC-ster McGregor stelde eisen voor rol als vechtcoach bij The Ultimate Fighter

Handjeklap! UFC-ster McGregor stelde eisen voor rol als vechtcoach bij The Ultimate Fighter

Dana White UFC vechtbaas, heeft eindelijk gereageerd op de geruchten dat McGregor naar verluidt vecht talenten van TUF zou hebben ontslagen. En zijn eigen atleten heeft aangetrokken om hun plaats in te nemen.

De UFC-president verklaarde dat er geen kansen waren gemist, maar dat McGregor een bepaalde invloed had, die hij gebruikte als ruilmiddel om zijn ja te geven voor een rol als coach. White verzekerde dat hij ervoor zorgen zou dat de betrokken atleten de nodige zorg kregen.

"Ja, Conor krijgt wat dingen die hij wil. Niemand heeft hier een kans laten liggen. Als er jongens zijn die daarvoor zijn geboekt, zullen we iets met hen doen ... We komen er wel uit. We zullen voor deze jongens zorgen", zegt White over de vervangen vechters.

Conor McGregor kreeg zijn zin van de UFC

McGregor's tegencoach Michael Chandler heeft minder noten op zijn zang. White zei dat Chandler verliefd was geworden op het TUF programma en enorm in zijn stagiaires had geïnvesteerd.

In wat misschien wel het grootste UFC-evenement van het jaar wordt, zal Chandler het opnemen tegen McGregor in de UFC-achthoek na afloop van de TUF realityserie. Gezien het feit dat McGregor nog steeds niet is opgenomen in de USADA-anti doping testpool, lijkt het er steeds meer op dat de twee elkaar ergens in de vroege herfst zullen ontmoeten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws