🎥 Logan Paul slaat Kevin Owens onderuit in vuistgevecht vlak voor RoyalRumble Nieuws
Nieuws

🎥 Logan Paul slaat Kevin Owens onderuit in vuistgevecht vlak voor RoyalRumble

🎥 Logan Paul slaat Kevin Owens onderuit in vuistgevecht vlak voor RoyalRumble

Slechts enkele dagen voor hun kampioenschapswedstrijd bij RoyalRumble 10, is er een fysieke confrontatie ontstaan tussen de Amerikaanse kampioen Logan Paul en Kevin Owens in het WWE Performance Center.

De twee worstelaars kwamen met elkaar in conflict en begonnen een vuistgevecht, wat leidde tot een ingrijpen van omstanders om hen uit elkaar te halen.

Logan Paul: van YouTube naar WWE

Logan Alexander Paul, bekend als Amerikaans YouTuber, podcaster en professioneel worstelaar, staat sinds 30 juni 2022 onder contract bij de Amerikaanse worstelorganisatie World Wrestling Entertainment (WWE).

Zijn betrokkenheid bij WWE begon al in 2021. Paul, die ook de broer is van bokser Jake Paul, heeft een indrukwekkende aanwezigheid op YouTube met meer dan 23 miljoen abonnees in 2023.

Kevin Owens: een Gevestigde naam in WWE

Kevin Yanick Kolbert Steen, beter bekend onder zijn ringnaam Kevin Owens, is een Canadese professioneel worstelaar actief in de WWE sinds 2014. Owens heeft een opmerkelijke carrière in de WWE, met titels zoals WWE Universal Champion, drievoudig WWE United States Champion en tweevoudig WWE Intercontinental Champion.

Deze recente confrontatie tussen Logan Paul en Kevin Owens voegt een extra laag van spanning en anticipatie toe aan hun aankomende wedstrijd bij RoyalRumble 10. Fans van WWE kijken reikhalzend uit naar deze clash tussen twee prominente figuren in de worstelwereld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws