'Stomme idioot!' UFC-ster McGregor reageert op Jake Paul's MMA-contract Nieuws
Nieuws

'Stomme idioot!' UFC-ster McGregor reageert op Jake Paul's MMA-contract

'Stomme idioot!' UFC-ster McGregor reageert op Jake Paul's MMA-contract

Conor McGregor heeft zijn mening gedeeld over Jake Paul die MMA gaat vechten bij de PFL. De Ier noemt Paul een stomme idioot.

Gisteren werd onthuld dat Paul een meerjarige multi-fight deal heeft getekend met de PFL. De YouTuber die bokser is geworden, zal ook helpen bij het promoten van de pay-per-view verkoop van de organisatie, waar hij onthulde dat vechters 50% inkomsten van zullen ontvangen.

'Stomme idioot!' UFC-ster McGregor reageert op Jake Paul's MMA-contract

Zal McGregor nooit doen

UFC-ster McGregor vindt dit belachelijk en reageert op de aankondiging. “Leeghoofd geeft 50% van een vechtgage weg als hij een MMA-gevecht doet? Wauw. Wat een idioot. Gezamenlijk partnerschap wat? Voor wat je Wally. Wally', tweette McGregor in een tweet die hij onmiddellijk verwijderde.

Het is geen verrassing dat McGregor op Paul afgeeft, want sinds Paul de vechtsportwereld betrad, hebben de twee elkaar vaker voor rotte vis uitgemaakt. Jake Paul heeft ook duidelijk gemaakt dat hij en McGregor uiteindelijk zullen vechten. Maar nu Paul tekent bij de PFL en 50% van de inkomsten deelt, maakt dat het misschien minder waarschijnlijk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws