Stokslagen voor MMA-pupillen in Gym UFC-ster Khabib | video Nieuws
Nieuws

Stokslagen voor MMA-pupillen in Gym UFC-ster Khabib | video

Stokslagen voor MMA-pupillen in Gym UFC-ster Khabib | video

Kom opdagen voor de MMA-les met te lang haar op de sportschool van Khabib Nurmagomedov in Dagestan en je krijgt een pak slaag.

Het is niet verwonderlijk dat Khabib Nurmagomedov een strak schip heeft als het gaat om de manier waarop de Club Abdulmanap Nurmagomedov School in Makhachkala, Dagestan, wordt geleid. De dingen zijn daar blijkbaar zo streng dat opdagen met te lang haar resulteert in stokslagen met een bamboestok.

Kort haar is beter

In de video loopt een instructeur langs een rij verzamelde studenten en trekt iedereen met onaanvaardbaar haar eruit. Zelfs sommige studenten met kortgeknipt en kort haar worden uitgekozen. Iedereen die de test niet heeft gehaald, krijgt een stevige klap met een stok.

Gelukkig voor alle betrokkenen zijn het geen legitieme stokslagen of zoiets, maar de instructeur slaat hard genoeg om de impact van de stok luid te laten horen. Khabib staat erom bekend zijn haar kort geschoren te houden. Maarlang genoeg om te voorkomen dat het zweet langs zijn gezicht stroomt.

De vereiste is blijkbaar een overblijfsel uit de tijd dat Khabib's vader Abdulmanap de sportschool runde, dus houden ze de traditie in ere met de volgende generatie Dagestaanse legendes.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws