Sportscholen nog steeds niet open na versoepelen maatregelen Nieuws
Nieuws

Sportscholen nog steeds niet open na versoepelen maatregelen

Sportscholen nog steeds niet open na versoepelen maatregelen

De sportscholen mogen nog niet geheel open zo werd vanavond bekend tijdens de corona persconferentie in Den Haag. Winkelen mag weer zonder afspraak en de horeca mag de terrassen openen tot van 12:00 tot 18:00 uur. Ook de zo gehate avondklok verdwijnt als de versoepelingen in gaan op 28 april.

Ons land wordt nu al meer dan een jaar gegeseld door de coronamaatregelen. Veel sporters zijn de beperkingen inmiddels meer dan zat en willen weer kunnen sporten, echter bleek vandaag dat deze nog steeds op de reservebank plaats moeten nemen.

Sport nog steeds het haasje

Buiten sporten mag wel maar naar binnen is nog steeds niet toegestaan, dat dit een strop is voor de sportschoolhouders staat buiten kijf. De reden van het gesegmenteerd opengaan is dat er lering is getrokken uit vorig jaar zomer waar het mis ging, zo zegt Minister President Rutten.

Ook het thuisbezoek wordt uitgebreid van 1 naar 2 personen, wel hamert de overheid op het naleven van de basis regels zoals 1.5 meter afstand en mondkapjes. Hoe gewenst de versoepelingen ook zijn de sport blijft voorlopig het haasje, wanneer hier verlichting komt is niet duidelijk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws