Minister neemt brandbrief van sportscholen aan, stap naar opening gezet Nieuws
Nieuws

Minister neemt brandbrief van sportscholen aan, stap naar opening gezet

Minister neemt brandbrief van sportscholen aan, stap naar opening gezet

Erben Wennemars, oud-topsporter heeft samen met een aantal vertegenwoordigers van de fitness branche een brandbrief overhandigd aan Tamara van Ark, minister voor Medische Zorg en Sport en Raymond Knops, staatssecretaris van Binnenlandse Zaken.

De branche eist een snelle heropening van de sportscholen, nu dit overal veilig en verantwoord kan. De actie is een initiatief vanuit de gehele fitnessbranche en wordt gedragen door organisaties als NL Actief en de VES (Vereniging Exclusieve Sportcentra).

Open de deuren

Zij organiseerden op het Plein, naast de bezoekersingang van de Tweede Kamer, ook een ludieke sportles met meer dan 100 deelnemers. NL Actief is de branchevereniging van de erkende en ondernemende sport- en beweegbedrijven in Nederland.

Doel is om de ontwikkeling, de kwaliteit, de maatschappelijke positie en het succes van de ondernemende aanbieder van sport en bewegen te bevorderen. Bij NL Actief zijn zo’n 1200 locaties met in totaal 3 miljoen fitnessconsumenten aangesloten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws