Spijt van goedkeuren wangklap wedstrijden! 'Ik had nooit ja moeten zeggen' Nieuws
Nieuws

Spijt van goedkeuren wangklap wedstrijden! 'Ik had nooit ja moeten zeggen'

Spijt van goedkeuren wangklap wedstrijden! 'Ik had nooit ja moeten zeggen'

Stephen J. Cloobeck, de voormalige voorzitter van de NSAC, gelooft dat hij een fout heeft gemaakt door de Power Slap-liga te sanctioneren.

Sinds het is aangekondigd door UFC-president Dana White, zijn er veel vragen geweest over Power Slap. Naast hoe populair het zou zijn, de algemene veiligheid van de wangklappers - of atleten - die erbij betrokken waren. Cloobeck was een van de invloedrijke figuren binnen de Nevada State Athletic Commission die ervoor koos om Power Slap het groene licht te geven.

Op dat moment leek het misschien een goed idee, maar het lijkt erop dat hij daar nu van terugkomt. "Ik heb een fout gemaakt," zei Cloobeck. "Ik ben er niet blij mee." Dana White zal waarschijnlijk geen enkele mening zoals deze in overweging nemen.

Commissielid heeft spijt van goedkeuren Power Slap liga

Maar als er genoeg momentum ontstaat achter het idee dat het niet moet gebeuren, zal het gesprek misschien beginnen te verschuiven. Power Slap bereidt zich voor op het grote slotevenement van dit weekend. Dana richt zich sterk op de sociale mediacijfers die ze hebben gegenereerd, maar wie weet hoe het zal uitpakken in het grotere plaatje.

Wangklappen is voor verschillende redenen het afgelopen paar jaar bekritiseerd met Dana die ervoor kiest om naar er geen acht op te slaan. Sommigen bewonderen hem daarvoor, maar zodra het eerste seizoen eindigt, zal het echte debat waarschijnlijk beginnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws