Gezicht ontploft bijna bij wangklap kampioen! UFC-ster McGregor reageert Nieuws
Nieuws

Gezicht ontploft bijna bij wangklap kampioen! UFC-ster McGregor reageert

Gezicht ontploft bijna bij wangklap kampioen! UFC-ster McGregor reageert

RXF Slap hield gisteravond haar wanklap eliminatie toernooi waar 8 deelnemers streden om de kampioenstitel die gewonnen werd door Sorin Comșa. Maar niet zonder kleerscheuren.

Slap Fighting ook bekend als wangklappen is hot en stijgt in populariteit. RXF uit Roemenië bracht gisteren haar toernooi en kroonde haar kampioen Sorin Comșa. Deze kreeg er flink van langs en de rechterkant van zijn gezicht was verdubbeld door de impact van de open hand klappen van zijn rivalen.

Wangklappen tot je erbij neer valt

Comșa wang klapte zich door het bracket deelnemers heen maar niet zonder koppijn. Ondanks dat hij hevig bloedde uit zijn oor volharde de Roemeen om de €5.000 en de titelriem mee naar huis te nemen.

Ook UFC ster Conor McGregor kon het wel waarderen en feliciteerde de kampioen. Vorig jaar kocht UFC baas Dana White de rechten van de Amerikaanse Slap Fight organisatie. In de hoop deze naar een hoger niveau te tillen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws