Slimme truc om UFC binnen te komen? 'Glory-ster daagt uit' Nieuws
Nieuws

Slimme truc om UFC binnen te komen? 'Glory-ster daagt uit'

Slimme truc om UFC binnen te komen? 'Glory-ster daagt uit'

De vete tussen voormalig kickbokskampioenen Alex Pereira (UFC) en Artem Vakhitov (nog geen UFC) laait weer op. Vakhitov daagt Pereira uit voor een derde gevecht in de UFC octagon, wat geruchten over een eventuele UFC-toetreding van Vakhitov aanwakkert.

De vete tussen Alex Pereira en Artem Vakhitov laait op. Maar critici zien de poging van Vakhitov om tegen Pereira te vechten als een omweg om bij de UFC te komen. Er gaan geruchten dat Vakhitov zal deelnemen aan de Dana White Concurrent Series, maar dit is nog niet bevestigd.

De vechters hebben een gedeelde geschiedenis in Glory Kickboxing. Pereira won hun eerste ontmoeting in 2021 op punten, waarmee hij twee Glory titels in bezit kreeg. Vakhitov won de rematch acht maanden later via een meerderheidsbeslissing.

Pereira waarschuwt Vakhitov voor slechte raadgevers

Pereira is sceptisch over Vakhitov's UFC-ambities en gelooft dat zijn voormalig rivaal slecht wordt geadviseerd. Hij betwist ook de uitslag van hun eerste gevecht, dat volgens hem door Glory gemanipuleerd zou zijn zodat hij de organisatie met een titel zou verlaten.

Vakhitov ontkent manipulatie en blijft vechtlustig

Vakhitov ontkent dat er sprake is van bedrog en claimt beide wedstrijden eerlijk gewonnen te hebben. Hij benadrukt dat hij een derde gevecht wil om definitief uit te maken wie de beste vechter is.

Pereira adviseerde Vakhitov contact op te nemen met een andere manager, maar Vakhitov is vastbesloten om zijn eigen pad te volgen en hoopt Pereira opnieuw te ontmoeten in de UFC.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws