Slappe hap! MMA-kampioen wil politie gratis trainen na video arrestatie moordenaar Nieuws
Nieuws

Slappe hap! MMA-kampioen wil politie gratis trainen na video arrestatie moordenaar

Slappe hap! MMA-kampioen wil politie gratis trainen na video arrestatie moordenaar

Emiliano Sordi PFL MMA kampioen uit Argentinië heeft de politie aangeboden deze gratis te trainen. Dit na een video waarin agenten een moordenaar niet onder controle kregen.

Na het zien van de arrestatie van Oscar Gustavo Valdez gisteren, de moordenaar van politieagent Maribel Nélida Salazar, was MMA-wereldkampioen Emiliano Sordi verontwaardigd. Hij zag dat het voor drie politieagenten moeilijk was om de moordenaar te arresteren.

Daarom bood hij aan om de stadspolitie gratis te trainen hoe ze dat het beste kunnen doen. De moordenaar, die een medewerker van de metro in Buenos Aires aanviel, pakte het dienstwapen van Salazar en schoot haar in de borst en nek, deze overleed ter plekke.

De video waarin te zien is hoe drie politieagenten worstelen om de moordenaar in een auto te krijgen.

Emiliano Sordi MMA-kampioen wil kosteloos de politie trainen

"3 mensen hebben geen controle over iemand die geboeid is, ik reken 100% op de politie en ik sta aan hun kant, daarom bied ik een trainingsplan voor hen volledig gratis aan", schrijft Sordi bij de video die hij online plaatste. Sordi is niet de eerste bekende vechter die dit aanbiedt, ook de coach van UFC ster Conor McGregor bood de Ierse politie al eerder gratis trainingen aan.

Sordi weet waar hij het overheeft, de eerste Argentijnse MMA wereldkampioen staat zijn mannetje in de vechtkooi. Onderstaand de video waarin hij zijn knock-out techniek laat zien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws