Dames opgelet! OnlyFans strikt UFC-ster Charles Oliviera voor exclusieve content Nieuws
Nieuws

Dames opgelet! OnlyFans strikt UFC-ster Charles Oliviera voor exclusieve content

Dames opgelet! OnlyFans strikt UFC-ster Charles Oliviera voor exclusieve content

Charles Oliveira voormalig UFC-lichtgewicht kampioen is de nieuwste MMA-ster die zich bij OnlyFans voegt om content van achter de schermen te posten.

In een recent Instagram-bericht maakte Oliveira details bekend over zijn OnlyFans-site. “Nu is het officieel, ik maak deel uit van OnlyFans", zei Oliveira. “Daar zal ik exclusieve dingen posten voor abonnees. Meer over mijn routine, mijn trainingen, mijn gezin en zelfs mijn vrije tijd en meer".

Charles Oliviera nu ook op OnlyFans

Oliveira is verre van de enige huidige of voormalige UFC-vechter die zich aansluit bij OnlyFans om content te promoten. Voormalig UFC-vechter Pearl Gonzalez heeft onlangs haar nieuwe pagina aangekondigd en Cris Cyborg heeft haar pagina gelanceerd om inhoud achter de schermen te maken.

Oliveira heeft een 33-9 record in zijn professionele carrière met overwinningen op enkele van de grootste sterren van de sport. Voor het verlies tegen Makhachev won hij 11 gevechten op rij. Terwijl Oliveira zich klaarmaakt voor zijn volgende gevecht, is hij van plan zijn schare fans erbij te betrekken door een glimp op te vangen van hoe het is om een elitevechter te zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws