Kickboks icoon Nieky Holzken heeft nieuwe sponsor! 'Op naar mooie dingen samen' Nieuws
Nieuws

Kickboks icoon Nieky Holzken heeft nieuwe sponsor! 'Op naar mooie dingen samen'

Kickboks icoon Nieky Holzken heeft nieuwe sponsor! 'Op naar mooie dingen samen'

Nieky Holzken, de wereldkampioen kickboksen, heeft een nieuwe sponsor binnengehaald in de persoon van Atila Mert. De zakenman is onder nader bekend om zijn expertise in bokszakken.

De vooruitstrevende Mert heeft een lange geschiedenis in de vechtsportwereld, zo heeft hij al een groot aantal bekende vechters die hij als sponsor steunt. In de coronapandemie stortte Mert zich op de bokszakken markt omdat veel sporters en recreanten gedwongen werden thuis te trainen. Ook maakt het bedrijf van Mert voor grote organisaties de ringdoeken.

Holzken behoeft geen introductie en is een van de beste kickboksers ter wereld die huidig onder contract staat bij de grootste vechtsport organisatie ONE Championship. Holzken vocht ook lange tijd voor Glory Kickboxing waar hij lange tijd kampioen was.

Atila Mert nieuwe sponsor Nieky Holzken

"Vanaf vandaag sponsoren we officieel meervoudig wereldkampioen Nieky Holzken !!! Naast sponsor van Holzken Gym, zijn we nu dus ook de persoonlijke sponsor van Nieky en zal je ons dus ook bij (o.a.) ONE FC zien", schrijft een trotse Mert op social media.

"We hebben Nieky leren kennen als een bijzondere sportman en iemand die altijd klaarstaat voor anderen en zijn trots dat we onze naam aan hem mogen verbinden. Welkom bij Team Atila en op naar mooie dingen samen!" De Nederlandse topvechter komt binnenkort weer in actie voor ONE.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws