🎥 Politieagent dood bekende MMA-vechter na vechtpartij op straat Nieuws
Nieuws

🎥 Politieagent dood bekende MMA-vechter na vechtpartij op straat

🎥 Politieagent dood bekende MMA-vechter na vechtpartij op straat

Adriano Serafim een bekende Braziliaanse MMA-vechter is gisteren door een politieagent doodgeschoten bij een controle op straat in Itaim Paulista, oostelijke zone van São Paulo.

De vechter zou geprobeerd hebben het pistool van de agent af te pakken, en werd vervolgens neergeschoten en dodelijk geraakt. Ook zou Serafim de agent hebben aangevallen en een klap hebben gegeven. Zo meld SBT News vandaag.

Het slachtoffer werd geïdentificeerd als Adriano Serafim een MMA-expert en volgens de politie werd deze bij een routine controle staande gehouden. Toen hij werd benaderd, reageerde de vechter en raakte in een fysiek gevecht, waarbij hij een van de politieagenten sloeg.

De vechter zou geprobeerd hebben het pistool van de agent af te pakken

Het voorval wordt geregistreerd als een overlijden als gevolg van verzet tegen politie-interventie en zal worden onderzocht door de civiele politie. De Afdeling Moordzaken en Persoonlijke Bescherming (DHPP) zal beelden opvragen van de camera's die op de uniformen van de betrokken politieagenten zijn bevestigd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws