'Sla hem kapot!' Khabib geeft Kamaru Usman opdracht (video) Nieuws
Nieuws

'Sla hem kapot!' Khabib geeft Kamaru Usman opdracht (video)

'Sla hem kapot!' Khabib geeft Kamaru Usman opdracht (video)

Khabib Nurmagomedov belde met Kamaru Usman voor diens wedstrijd op UFC 268. De voormalige kampioen vertelde Usman om diens tegenstander Colby Covington te vernietigen.

Zowel Khabib als Usman staan beide onder het management van Ali Abdelaziz. Terwijl Usman met Abdelaziz in een auto zat, kreeg hij een FaceTime-oproep van Khabib die hem vertelde Covington kapot te slaan. Op zeven november staan Usman en Covington tegenover elkaar waar Usman zin titel verdedigd.

Maak hem gewoon af man

,,Heel goed je te zien, broer. Broeder, sla deze man (Colby Covington. red.) alsjeblieft kapot en verdedig de titel", zei Nurmagomedov op UFC embedded tgen Usman. ,,Mijn energie is met jou, broer … Eerlijk gezegd, ik wil echt dat hij deze man verplettert." (tekst loopt door onder video)

Zoals Nurmagomedov zegt, wil hij dat Usman Covington verplettert en in elkaar slaat zoals hij deed in hun eerste gevecht. Natuurlijk vochten de twee bij UFC 245, waar het compleet oorlog was wat eindigde met Usman die een TKO in de vijfde ronde scoorde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws