Sexy vechter uit Instagram gegooid! Hier vindt je alle naaktfoto's en video's nog wel Nieuws
Nieuws

Sexy vechter uit Instagram gegooid! Hier vindt je alle naaktfoto's en video's nog wel

Sexy vechter uit Instagram gegooid! Hier vindt je alle naaktfoto's en video's nog wel

Cindy Dandois, de prachtige blonde MMA-vechter uit België, staat bekend om haar talent in de vechtsportwereld en is UFC en Bellator veteraan.

Echter, recentelijk kwam ze in het nieuws vanwege een controversiële beslissing van Instagram om haar account te verwijderen vanwege het delen van pikante en sexy video's en foto's. Ook het promoten van haar OnlyFans en Fancentro accounts was een struikelblok voor het platform. Maar de gedreven vechter laat zich niet zomaar uit het veld slaan en heeft nu haar weg naar Twitter gevonden, waar ze haar leven en nog meer expliciete content deelt.

Instagram-verbanning vanwege pikante content

Hoewel Cindy Dandois haar populariteit vergrootte door haar MMA-gevechten, zorgde haar aanwezigheid op sociale media voor controverse. Haar Instagram-account, waar ze haar vechtcarrière en persoonlijk leven deelde, kwam in het vizier van Instagram-moderatoren vanwege het posten van pikante en sexy video's en foto's.

Bovendien was het promoten van haar OnlyFans en Fancentro accounts in strijd met het beleid van het platform, wat resulteerde in het verwijderen van haar account.

Dandois slaat terug op Twitter

Nadat ze haar Instagram-account verloor, besloot Cindy Dandois niet bij de pakken neer te zitten. Ze zocht een nieuw platform om haar fans te bereiken en vond haar weg naar Twitter. Hier deelt ze nu expliciete inkijkjes in haar leven en carrière, zonder zich te laten afschrikken door beperkingen op het delen van pikant materiaal.

Haar vastberadenheid om haar fans te blijven betrekken en haar passie voor MMA te delen, heeft haar Twitter-account al snel een aanzienlijke volgersbasis opgeleverd.

Toewijding aan haar sport en fans

Voor Cindy Dandois staat haar toewijding aan MMA en haar fans voorop. Ze gelooft sterk in het delen van haar reis als atleet en is vastbesloten om haar carrière voort te zetten, ongeacht de uitdagingen die ze tegenkomt.

Ze benadrukt dat ze haar fans wil blijven inspireren en hen een kijkje wil geven in haar leven, zowel binnen als buiten de MMA kooi.condy

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws