'Kom gerust kijken!' Cindy Dandois MMA-vechter heeft niet alleen OnlyFans om van te smullen Nieuws
Nieuws

'Kom gerust kijken!' Cindy Dandois MMA-vechter heeft niet alleen OnlyFans om van te smullen

'Kom gerust kijken!' Cindy Dandois MMA-vechter heeft niet alleen OnlyFans om van te smullen

Cindy Dandois de Belgische MMA-vechter is een groot succes op OnlyFans en Fancentro. Waar de blonde bom niet aan de fantasie overlaat en pikante video's en foto's deelt.

Als moeder van zes kinderen en alleenstaand was het voor de topvechter uit het Antwerpse Deurne de beste keuze, naakt gaan op afgeschermde social media platformen met een tintje. In navolging van een groot aantal buitenlandse vrouwelijke vechters is Dandois de meest succesvolle op OnlyFans.

De lerares, vechter en sportschoolhoudster weet van wanten en laat haar fans mee genieten van haar andere kant. Naast OnlyFans is Dandois te zien op Fancentro.com waar zij te vinden is onder haar bijnaam 'Battlecat'

'Kom gerust kijken!' Cindy Dandois MMA-vechter heeft niet alleen OnlyFans om van te smullen

Cindy Dandois staat ook op Fancentro.com

Zelf is Dandois die haar real life soap op de Belgische TV verlengd zag worden open over haar aanwezigheid op de kanalen. Het was uit pure nood geboren. Dandois heeft haar OnlyFans-account destijds gelanceerd nadat ze haar sportschool was kwijtgeraakt vanwege de Covid-19 pandemie. Ze schreef: "Ik verloor mijn sportschool tijdens deze Covid-lockdown, geen hulp van onze regering en gevechten geannuleerd,... waardoor ik met grote financiële problemen zat."

"Ik besloot een OnlyFans te maken, zodat ik het geld kan verzamelen om de sportschool te heropenen en de jongeren hun thuis terug te geven." En daar is de Belgische schone zeker in geslaagd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws