Terugkeer Rico Verhoeven nog even spannend! 'Geen volle 100% ja' Nieuws
Nieuws

Terugkeer Rico Verhoeven nog even spannend! 'Geen volle 100% ja'

Terugkeer Rico Verhoeven nog even spannend! 'Geen volle 100% ja'

Rico Verhoeven, de 'King of Kickboxing', herstelt zich van een zware knieblessure en kijkt hoopvol uit naar zijn terugkeer in de ring. Maar het blijft nog even spannend.

De vrees voor het annuleren van geplande gevechten hing in de lucht, maar de atleet werkt hard aan zijn herstel. Terwijl hij wacht op de laatste medische check-up eind augustus, heeft Verhoeven al zijn pijlen gericht op Tariq Osaro. Maar zolang de artsen geen volle 100% ja hebben gegeven blijf de spanning daar. Maar de verwachting is dat Verhoeven vrij wordt gegeven om weer te knokken.

In een interview met de Telegraaf vandaag sprak Verhoeven onder andere over zijn herstel. Maar het is de onafgemaakte zaken met Badr Hari die veel aandacht trekken, aangezien Verhoeven gelooft dat zij beide meer overeenkomen dan verschillen.

Kickboks-legende Rico Verhoeven dicht bij terugkeer in de ring

Verhoeven zijn aandacht is gericht op zijn komende tegenstander, Tariq Osaro. Deze heeft zich opgewerkt in de kickboks-wereld en wordt gezien als een uitdagende rivaal voor Verhoeven. De 'King of Kickboxing' erkent de vaardigheden van Osaro en ziet het als een geweldige mogelijkheid om zichzelf op de proef te stellen.

Een gevecht waar de kickbokswereld al een tijdje naar uitkijkt, is een derde ontmoeting tussen Rico Verhoeven en Badr Hari. Hun eerdere twee gevechten waren episch en gaven de fans onvergetelijke momenten. Echter, zullen zij hun rivaliteit op een andere manier voort zetten als coaches van House Of Glory.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws