🎥 Totale Chaos! UFC-vechter Marvin Vettori slaat rapper onderuit bij boksevent in Milaan Nieuws
Nieuws

🎥 Totale Chaos! UFC-vechter Marvin Vettori slaat rapper onderuit bij boksevent in Milaan

🎥 Totale Chaos! UFC-vechter Marvin Vettori slaat rapper onderuit bij boksevent in Milaan

Marvin Vettori de bekende UFC-vechter is in opspraak na het neerslaan van rapper en profbokser Ion tijdens een DAZN boksevent in Milaan, Italië.

De beelden liegen er niet om die door het twitter account van Al Zullino onlone zijn gezet na het incident van gisteravond in Millan. "Gisteravond tijdens een DAZN Boxing-evenement in Milaan, Italië, begon de Italiaanse rapper Tony Effe een vechtpartij met de Italiaanse rapper en professionele bokser Ion", schrijft Zullino.

Marvin Vettori slaat rapper Ion neer

"Tony's goede vriend en UFC-middengewicht Marvin Vettori kwam tussenbeide en sloeg Ion met een hamerstoot en mepte hem neer. Het ziet er zeker niet goed uit voor hem." Waarom de ruzie ontstond die de gehele zaal in chaos achterliet is niet bekend.

Vettori vocht afgelopen weekend tijdens UFC 286 in Londen waar hij Roman Dolidze versloeg. Wekken gevolgen deze geweldsuitbarsting voor de Italiaan zal hebben is niet bekend.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws