šŸŽ„ Boksster Ebanie Bridges geeft zich extra bloot op vrouwendag! 'Dit ben ik nu eenmaal' Nieuws
Nieuws

šŸŽ„ Boksster Ebanie Bridges geeft zich extra bloot op vrouwendag! 'Dit ben ik nu eenmaal'

šŸŽ„ Boksster Ebanie Bridges geeft zich extra bloot op vrouwendag! 'Dit ben ik nu eenmaal'

Ebanie Bridges is een professionele bokser uit Australiƫ en begon op 33-jarige leeftijd met boksen nadat ze eerder als lerares en fitnessmodel had gewerkt.

De extravagante boksster is ook bekend onder haar bijnaam "The Blonde Bomber". Ze heeft bekendheid vergaard door haar onconventionele stijl en haar flamboyante voorkomen en het komen opdagen in doorkijk lingerie bij persmomenten en wegingen.

Vandaag op internationale vrouwen doet Brigdes nog even van zich horen en maakt een statement. "Ik gaf nooit op en bleef trouw aan mijzelf", zegt Bridges in een video.

Ebanie Briges verklaart 'laat je niet leven'

"Laat nooit iemand je zeggen iets te doen, of wie je moet zijn het is 2023 tenslotte." De video die zij poste was op zich al een statement waarin zij laat zien uit welke facetten zij haar leven bestaat.

Bridges is ook actief op OnlyFans en sociale media ook heeft zij een grote aanhang op Instagram, waar ze foto's en video's deelt van haar trainingen en wedstrijden, evenals persoonlijke berichten en inzichten over haar leven als bokser.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws