Schwalbe! UFC-vechter Gane lanceert voetballer in wedstrijd (video) Nieuws
Nieuws

Schwalbe! UFC-vechter Gane lanceert voetballer in wedstrijd (video)

Schwalbe! UFC-vechter Gane lanceert voetballer in wedstrijd (video)

Ciryl Gane UFC-zwaargewicht, kan wel eens de nieuwste stervoetballer van Frankrijk zijn. In een liefdadigheidswedstrijd lijkt hij niet onder te doen voor Zinedine Zidane, Thierry Henry en Patrick Vieira.

Oké, misschien is dat een beetje overdreven, maar hij is niet echt slecht. De voetbalwedstrijd in kwestie waar UFC's Gane een tegenstander letterlijk door de lucht lanceerde, vond vorige week plaats in het Groupama Stadion in Lyon, Frankrijk.

Lekker vliegen

De voetbalwedstrijd georganiseerd door UNICEF, werd gehouden om geld in te zamelen voor de Oekraïense kinderen die getroffen zijn door de oorlog van hun land met Rusland. Dankzij de inspanningen van Gane en andere bekende namen werd € 480.000 opgehaald.

Tijdens de wedstrijd demonstreerde het zwaargewicht zijn snelheid en bleek hij ook nog eens geod te kunnen dribbelen. Vies voetballen schroomt de Franse topvechter ook niet toen hij een tegenstander blokkeerde die hierdoor door de lucht vloog.

Van Gane wordt verwacht dat hij later dit jaar terugkeert naar de UFC-kooi. Gane staat naar verluidt geboekt om het Franse debuut van de UFC te headlinen, gepland voor Parijs op 3 september.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws