Schokkende wraakactie bekende MMA-Vechter en broer op slachtoffer: 'Maffia praktijken' Nieuws
Nieuws

Schokkende wraakactie bekende MMA-Vechter en broer op slachtoffer: 'Maffia praktijken'

Schokkende wraakactie bekende MMA-Vechter en broer op slachtoffer: 'Maffia praktijken'

Alin Chirilă de bekende Roemeense MMA-vechter en zijn broer werden gisteravond gearresteerd, nadat de twee een paar dagen geleden een man hadden gegrepen en bruut in elkaar geslagen. Een uur lang werd het slachtoffer geslagen en geschopt.

In een schokkende wending van gebeurtenissen in het district Galaţi Roemenië, zijn MMA-vechter Alin Chirilă en zijn broer gearresteerd na een gruwelijke wraakactie. De broers worden beschuldigd van het ontvoeren en beestachtig mishandelen van een man, een daad die vastgelegd is door beveiligingscamera's, zo meld Antena die de beelden online zette.

De aanval vastgelegd op camera

De beelden tonen hoe de auto van de MMA-kampioen stopt bij een fontein, waar een naakte man uit de auto wordt gehaald. De man wordt gedwongen zich te wassen na een lange periode van mishandeling. "Onvoldaan over de manier waarop hij zich waste, stuurde de vechter hem nogmaals naar die plek om zich te wassen," verklaart aanklager Nicolae Cuzi.

De broers volgden hun slachtoffer urenlang en sloegen toe toen ze dachten ongezien te zijn. Na de man in zijn huis te hebben aangevallen, werd hij gedwongen in de auto te stappen waar zijn lijdensweg voortduurde. "Ondanks dat hij achter het stuur zat, sloeg de MMA-vechter het slachtoffer herhaaldelijk in het gezicht en de oren," voegt aanklager Cuzi toe.

Dreigementen

Na de mishandeling werd het slachtoffer langs de weg achtergelaten, maar niet voordat hij bedreigd werd. "De aanvaller nam hem mee naar de rand van een bos en wees naar een boom, zeggende dat het slachtoffer daar zou worden opgehangen," onthult Cuzi.

De reden achter de ontvoering en brute aanval is verbijsterend. "Ze zagen hem als een tussenpersoon omdat ze eigenlijk een andere man wilden confronteren met wie ze een conflict hadden," meldt verslaggever Bogdan Dinu.

Arrestatie en aanklachten

De broers zijn preventief gearresteerd voor 30 dagen. Hoewel ze de feiten niet erkennen, worden zowel de MMA-kampioen als zijn broer beschuldigd van maar liefst acht misdrijven en riskeren ze zware gevangenisstraffen.

Dit incident werpt een donkere schaduw over de sportwereld en benadrukt de noodzaak van strikte gedragscodes en psychologische ondersteuning voor atleten. Het is een herinnering aan de impact die persoonlijke conflicten kunnen hebben, niet alleen op de betrokkenen maar ook op de gemeenschap als geheel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws