🎥 Glory-kampioen Beztati scheld Duitser de huid vol: 'Ach rot toch op' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Glory-kampioen Beztati scheld Duitser de huid vol: 'Ach rot toch op'

🎥 Glory-kampioen Beztati scheld Duitser de huid vol: 'Ach rot toch op'

Tyjani Beztati en Enriko Kehl hadden een stevig onderonsje in de ring gisteren tijdens Glory 90. Na dat de Duitser zijn tegenstander Arman Hambaryan versloeg daagde hij Beztati uit, nou dat heeft hij geweten.

Als de nummer een uitdager voor de Glory lichtgewicht titel van Beztati liet de Duitse Kehl weten er klaar voor te zijn. In het oog in oog moment met de bijna kopt grotere Beztati raakte de zaak al gelijk flink verhit.

"Ga jij maar bokslessen nemen in Amerika, die heb je straks nodig om tegen mij te vechten", zei Kehl met zijn onmiskenbare Duitse-Engels accent. Beztati reageerde fel terug door Kehl een niksnut te noemen die niet kan kickboksen.

Ach rot toch op

"Wat wil je nou oude man, je hebt helemaal niks laten zien vanavond, je kan er geen zak van", zei Beztati die duidelijk niet onder de indruk was van de hoog geblondeerde Kehl. Het werd al snel een ja en nee spelletje maar vergis je niet, de vechters nemen het serieus. Wat beantwoord werd door Kehl met 'rot toch op'.

Over de kansen van Kehl tegen kampioen Beztati zijn de insiders het eens, 'dat wordt een hele kluif zeker na de matige prestatie tvan Kehl tegen Hambaryan'. Wanneer de twee tegenover elkaar zullen staan is niet duidelijk maar de toon lijkt gezet voor een spannend gevecht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws