🎥 Schok! McGregor geeft nieuwe vechtdatum UFC baas zegt nee Nieuws
Nieuws

🎥 Schok! McGregor geeft nieuwe vechtdatum UFC baas zegt nee

🎥 Schok! McGregor geeft nieuwe vechtdatum UFC baas zegt nee

Conor McGregor heeft tijdens het Bellator Dublin event hints gegeven over een mogelijke comeback in de Octagon. De Ierse vechter, die al geruime tijd geblesseerd is, hoopt in augustus of september weer te kunnen vechten. UFC vechtbaas Dana White ziet dit echter anders.

UFC CEO Dana White reageerde voorzichtig op de uitspraken van McGregor. White erkent de hectiek rondom McGregor, maar benadrukt dat gezondheid voorop staat. Hij stelt dat pas als McGregor volledig hersteld is, er over een comeback gesproken kan worden.

UFC CEO Dana White deelt zijn twijfels

"We weten nog niet wanneer hij klaar is," aldus White. "Onze agenda is al volgeboekt, dus we moeten afwachten. Voordat we zeker weten dat Conor gezond is, doen we niks. Het heeft geen zin om over september of oktober te speculeren. Hij is gewoon nog niet klaar."

McGregors laatste gevechten

McGregor's laatste optreden in de UFC was in 2021. Tijdens UFC 264 verloor hij zijn trilogie-gevecht tegen Dustin Poirier en liep daarbij een gebroken been op. De laatste keer dat McGregor won was in januari 2020 op UFC 246, waar hij Donald Cerrone in de eerste ronde met een TKO versloeg.

Het is nu de vraag of de UFC McGregor nog een gevecht gunt voor het einde van 2024. White benadrukt dat gezondheid voorop staat en dat pas dan naar planning gekeken wordt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws