Johnny Walker onderuit geklapt door Volkan Oezdemir: UFC Saoedi-Arabië MMA Nieuws
MMA Nieuws

Johnny Walker onderuit geklapt door Volkan Oezdemir: UFC Saoedi-Arabië

Johnny Walker onderuit geklapt door Volkan Oezdemir: UFC Saoedi-Arabië

Volkan Oezdemir heeft vanavond in Saoedi-Arabië een statement gemaakt met een overtuigende knock-out overwinning op Johnny Walker in de eerste ronde. De Zwitserse vechter domineerde het gevecht vanaf het begin en liet Walker geen kans om te ademen.

Oezdemir begon sterk met een reeks rake stoten en trappen. Walker probeerde zich te verdedigen, maar Oezdemir was te sterk en te snel. De Zwitserse vechter landde uiteindelijk een vernietigende rechterhand die Walker direct naar het canvas stuurde. De scheidsrechter stopte het gevecht onmiddellijk.

Oezdemir herpakt zich na eerdere nederlagen

De overwinning is een welkome opsteker voor Oezdemir, die de afgelopen tijd worstelde om te winnen. De Turks-Zwitserse vechter had van zijn afgelopen twee gevechten een gewonnen en een verloren dus deze overwinning was cruciaal om zijn carrière op de rails te houden.

Walker moet teleurstellend genoegen nemen met nederlaag

Voor Walker is dit een bittere nederlaag. De Braziliaanse vechter was de favoriet om te winnen, maar hij kon Oezdemir's kracht en snelheid niet aan. Walker zal nu moeten terug naar de tekentafel om te bekijken wat er misging en hoe hij zich kan herpakken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws